lørdag 14. desember 2013

Kantarellsuppe


Suppe er alltid godt og kantarellsuppe er enda bedre, så dette burde dere prøve!

Ingredienser:
350 gram rensede kantareller
2 finhakket sjalottløk
1 fedd finhakket hvitløk
1/2 dl hvitvin
6,5 dl kyllingkraft
2 dl fløte
1- 2 ss hvetemel
2 ss smør
Salt og pepper

Fremgangsmåte:
Stek kantarellene med smør, salt og pepper på middels varme til de begynner å få en fin farge. Tilsett sjalottløk og hvitløk og rør rundt til løken er blank. Ha i hvitvinen og la den koke inn litt.
Tilsett kyllingkraften og fløten å la dette koke i 5-10 min.
Smak til med salt og pepper.

Jeg har i tillegg ristet skiver av ciabatta som jeg har hatt gruyere over og smeltet i ovnen. Veldig digg!!

Bon Appétit!






Ingen kommentarer: