torsdag 3. oktober 2013

Hverdagsmiddag med koteletter og soppstuing

Jeg er utrolig glad i nakkekoteletter, syntes det har utrolig god smak i tillegg til at den gir en veldig god kraft til saus.
I denne retten/"gryta" har jeg laget soppstuing og den blir sinnsykt god med krafta fra kjøttet.
Dette er også en utrolig billig rett, jeg kjøper nakkekoteletter fra First Price de er billige og kjempe gode.

Ingredienser for 2:
Ris
2 nakkekoteletter
Champignon (jeg bruker en boks fra First price som er 250g)
1/2 Brokkoli
1 Rødløk
1 Sjalottløk
1 paprika
2 dl Kremfløte
Salt og pepper

Fremgangsmåte:
Stek kotelettene i en varmstekepanne med litt smør, salt og pepper i ca. 3-4 min på hver side. Legg de på en tallerken under aluminiumsfolie til hviling.
Wok grønnsakene.
Stek soppen, tilsett litt vann, 1/2 ts sukker og reduser. Ha i fløte og kok opp. La sausen småputre og ha i kraften fra kjøttet.
Tilsett salt og pepper etter smak.
Ha risen i en bolle, skjær kotelettene i skiver og ha i, tilsett grønnsakene og hell soppstuingen over.
Server!

Bon Appétit!

Ingen kommentarer: