torsdag 5. september 2013

Biffsandwich med skogens gull





Ingredienser:
To skiver godt brød
1 fedd hvitløk
Smør (jeg brukte et salt fransk gourmetsmør fra Jacobs utvalgte)
En god neve kantareller
To skiver biff (jeg kuttet to stykker fra en hel Black Angus mørbrad)
Norvegia/ parmesan
spinat/ ruccola 

Fremgangsmåte:
Sett ovnen på 300 grader.
Rist skrivene i brødrister, gni deretter hvitløk på skivene og smør godt med smør på.
Forvell kantarellene ved å ha de i en varm panne helt til vannet er trukket ut og blitt fordampet.
Deretter tilsetter du smør i pannen og sprøsteker de med salt og pepper.
Når kantarellene er ferdig stekt steker du biffen veldig raskt på hver side med salt og pepper (biffen skal være rød inni).
Legg biffen opp på brødet, tilsett kantarellene og avslutt med ost ( det er veldig godt med en blanding av gruyere og parmesan) stek i ovnen til osten smelter, det går fort.

Legg salat på tallerkenen med en dæsj god olivenolje og plasser sandwichene opp på.

Dette er utrolig digg! 



English:
Ingredients:

Two slices of good bread

1 clove of garlic

Butter (I used a French gourmet salt butter from Jacobs selected)

A good handful of chanterelles

Two slices of beef (I cut two pieces from a whole sirloin)

Norvegia / parmesan

spinach / rocket

 

Procedure:

Preheat the oven to 300 degrees.

Toast the bread in a toaster, then rub garlic on the bread slices and put on some butter.

Put the chanterelles in a hot frying pan until the water is drawn out and evaporate.

Then add the butter to the pan and fry them crispy with salt and pepper.

When the Chanterelle are done, fry the steak very quickly on both sides on a high temperature with salt and pepper (the steak should be red inside).

Place steak on the bread, add the chanterelles and finish with cheese (it is very good with a mix of gruyere and parmesan) bake in the oven until the cheese melts, this goes fast.

Add salad on the plate with a dash of good olive oil and place the sandwiches on.

This is incredibly delicisous!
 

Bon Appétit!

 

5 kommentarer:

Silje sa...

Det så utrolig godt ut! Skal prøves :)

Anonym sa...

mener du å sammenkoke soppen? for å forvelle er vell å koke soppen som man gjør før man skal frysebehandle o.l. så sykt godt ut!:))

Unknown sa...

Ja jeg mener å sammenkoke! har bare alltid kalt det forvelle, vet ikke helt hvorfor:) Når jeg plukker mye sopp så sammenkoker jeg den også før frysing. Ja det er kjempe godt:)

ag sa...

denne må jeg lage, men får man kjøpt kantareller no sted? årker ikke plukke de.....

Unknown sa...

AG du kan kjøpe kantareller på de fleste matbutikker i grønnsaksdisken! De pleier alltid å ha på Meny:)